Välkommen till Team Lorich

Våra Hästar

Milky Way

Sto

Svenskt Halvblod

Född:2004

Milky Way har under 2009 kommit igång på allvar, hon debuterade på tävlingsbanorna under sommaren och har nu hunnit göra ett par riktigt fina rundor i 0,90m och 1m.

Milky Way köpte vi sommaren 2008, då vi letade efter ett sto med god hoppkapacitet som kunde ersätta Modesty Blaise då hon på grund av sin skada inte kunde återvända till hoppningen. Milky Way är en mycket bestämd dam med utmärkt hoppkapacitet och en stam som talar för sig själv. Milky Way kommer under hösten 2008 att ridas in och vi hoppas på en tävlingsdebut under 2009.

Milky Way är efter den välkända hingsten Stanford som är far till bland annat Stand by me som gått svår klass fälttävlan. Mamma till MIlky Way är stoet Marsipan som blev bedömd med 8-8 för sin hoppning vid kvalitetsbedömningen som fyraåring. Maraton som är morfar till Milky Way har lämnat ett flertal välkända avkommor bland annat diplomstoet Marzipan som är mor till den godkända hingsten Qalle. Maraton själv har gått svår klass i hoppning och är fortfarande verksam i avel.

Milky Way Stanford Anart
Ravena
Marsipan Maraton
Barbara

Michaela Lorich