Välkommen till Team Lorich

Våra Hästar

Modesty Blaise

Sto

Svenskt Halvblod

Född:2003

Modesty ådrog sig en skada i hagen sommaren 2007, hon opererades och fick en lång vila. Hösten 2008 lånades hon ut till avel men då hon inte blev dräktig kom hon hem igen i september 2009, under hösten 2009 visade det sig att Modestys skada inte hade läkt ihop och att hon aldig skulle hålla för ridning. Då hon troligtvis inte heller skulle klara av belastningen som avelssto blev vi tvungna att ta det tunga beslutet att låta henne somna. Den 3 december 2009 åkte Modesty till de evigt gröna ängarna och vi hoppas att hon nu betar sida vid sida med sina gamla vänner Azymut och Finnlay.

Vi köpte Modesty som tvååring, då hennes fina stam och utmärkta temprament lockade oss. Modesty är en klok men bestämd liten dam och vi tror mycket på henne inför framtiden.

Modesty´s mamma Monique har själv tävlat 140 hoppning och har ett antal framgångsrika avkommor, bla Maybe Easy E: Quite Easy som på sitt treårstest 2003 fick 88877786 totalt 45p i både hopp och dressyr. Cortus som är Modesty´s pappa har också en mycket fin stam och bra meriter, läs mer om honom på www.hastak.se/cortus

Modesty Blaise Cortus Cantus
Zita
Monique Ralme Z
Fille de la mer

Michaela Lorich